Kemping

 

Szobák
apartmanok

Aktív kikapcsolódás

Foglalás

A Wellness Park Panzió, Apartman és Kemping szálláshely  közelében rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőség van.Egy részük Gyenesdiáson, más részük a környező településeken Keszthelyen, Hévízen, Vonyarcvashegyen és Balatongyörökön várja aktív feltöltődésre vágyó vendégeit

Sportház Gyenesdiás

Két fallabdapálya, kétsávos bowligpálya és biliárdasztal várja az ide látogatókat. Aki pedig sport közben egy kis felfrissülésre vágyik, az csillapíthatja szomját az itt található drink bárban.

Spiderland Kalandpark Gyenesdiás

Közvetlen a Balaton parton található, és a gyenesdiási Lidó strandon keresztül lehet megközelíteni. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő nehézségű pályát.

Golfozás Balatongyörök

2010 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton ( 5,5 km). A 18 lyukú pályából az első 9 szakasz már átadásra került. Így a pálya teljes felső szakasza játszható, az erdei és ligetes szakaszok mellett magába foglalja a club nevezetességét az örvényesi kőbányát is.

A vízi sportok szerelmeseinek Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Keszthely

A vonyarcvashegyi Sharky Vizisportiskolában  ( 3 km) mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló sportot, képzett oktatót és a legmodernebb sporteszközöket. Tanulhatunk szörfözni, vitorlázni és kajakozni is.

De lehetőségünk van a strandon vízisízni, strandröplabdázni, strandfocizni és minigolfozni is.

A programok hangulatáról pedig a víziszínpad gondoskodik.

Skeet- lövészet Keszthelyi-hegység, Gyenesdiás

A Nagymező közelében található Sportlőtéren lehetőség van még az agyaggalamb-lövészeten kívül a futóvadlövő pálya és egyéb vadászfegyverek kipróbálására is, természetesen a Lövészklub tagjai segítségével és felügyelete mellett.

Horgászat Gyenesdiás, Keszthely, Balatongyörök

A Balatonban több mint 40 halfaj él. A horgászat kedvelőinek remek hely ez a kikapcsolódásra. És aki otthon hagyta a felszerelését, annak sem kell lemondani erről a programról, hisz Keszthelyen számos jobbnál jobb horgászüzlet várja e sport szerelmeseit mindig megújult kínálattal. Érdemes felkeresni a helyi Horgászegyesület horgásztanyáit és csónakkikötőit.

Lovaglás Gyenesdiás, Keszthely

Gyenesdiáson több lovasiskola várja az érdeklődőket. A gyönyörű környezet, az erdők, a víz közelsége mind hozzájárul ahhoz, hogy e sport kedvelői megtalálják a legszebb helyet a kikapcsolódáshoz. Lovas oktatás, lovas túrák szervezése a Keszthelyi-hegységben és lebonyolítása, fedett lovarda, pónilovaglás, hintózás és minden más, ami még a lovagláshoz kapcsolódik, mindenre van lehetőség akár helyben, akár a környéken.

Sétahajózás Gyenesdiás, Keszthely

Akár egy órás hajókirándulás a környéken, akár egy naplemente túra, vagy borkóstolással egybekötött hajókázás Badacsonyra. Ezek, és még sok más program közül választhat, aki a vitorlásokat kedveli. Hajók menetrendszerint indulnak a gyenesdiási és keszthelyi mólóról.

Korongozás

Ha igazán családbarát programot keres Gyenesdiáson (a keszthelyi körforgalom mellett), akkor a korongozás igazán jó ötlet lehet. Főszezonban a J&A Kerámiaházban lehetőség van megtekinteni, hogy készülnek az agyagedények, és ki is lehet próbálni, aki kedvet kap hozzá.

Állatsimogatás

Ideális program a legkisebbeknek. Az állatfarmon háztáji állatok etetése, simogatása lehetséges.

Vissza az előző oldalra