Kemping

 

Szobák
apartmanok

Keszthely

Foglalás

Keszthely a Wellness Park Panzió, Apartman és Kemping szálláshelytől 4 km-re található.A szállás közvetlen kapcsolatban van a balatoni kerékpárúttal, melyen Keszthely biciklivel és gyalog is könnyen megközelíthető. Keszthelyen három szép környezetben lévő, minden igényt kielégítő strand van, ezek családosok körében is nagy népszerűségnek örvendenek. A keszthelyi sétálóutcán üzletek, éttermek, kávézók és múzeumok várják Gyenesdiási szálláson lakó vendégeiket is. Keszthely város főtere ebben az évben lett felújítva, így a belváros ismét régi fényében tündököl.A Wellness Park Panzió és Apartman kúltúrát kedvelő vendégeinek feltétlenül ajánljuk a keszthelyi Balaton színház programjait és a városben fellelhető múzeumokat.

Festetics kastély: Keszthely fő látnivalója a Helikon Kastélymúzeum, a Hintómúzeum és a csodálatos 7,2  hektáros angol park. A kastély egész évben várja a látogatókat kiállításokkal és koncertekkel egyaránt.

Vadászati Múzeum és történelmi modellvasút kiállítás az új múzeumszárny épületében kapott helyet.

A Balatoni Múzeum -Keszthely  másik büszkesége-állandó kiállításai bemutatják a Balaton kialakulását,- állat-és növényvilágát, a halászat és hajózás történetét.

A Georgikon Majormúzeum kiállításai bemutatják a szőlészet, a – borászat, az agrárszakoktatás történetét, a növénytermesztés gépeit és eszközeit stb.

Marcipán Múzeum egy állandó cukrászati kiállításnak ad otthont, amely közel 100 helyben készített díszmunkát mutat be. A múzeumhoz tartozó cukrászdában pedig különleges édességeket kóstolhatunk meg.

A Babamúzeum, a Történelmi Panoptikum, a Csigaparlament, a Kínmúzeum és a Reneszánsz Erotikus Panoptikum a város sétálóutcáján egy épületben található meg.

A Rádió és Televízió Múzeum egyedülálló hazánkban, egészen az 1930-as évektől gyártott műszaki relikviákat tekinthetnek meg az ide látogatók.

A Balaton Színház otthont ad színi előadásoknak, koncerteknek és hangversenyeknek egyaránt.

Keszthely távolsága a Wellness-Parktól: 4 km

bővebben:http://www.keszthely.hu/turistaknak 

Vissza az előző oldalra