Kemping

 

Szobák
apartmanok

Wellness park Bemutatkozás

Foglalás

A Wellness Park Panzió Gyenesdiáson, a Balaton északi partján, Hévíz és Keszthely szomszédságában várja vendégeit, akik szállást - apartmant, vagy panziót – keresnek Keszthely környékén.

A Keszthelyi-hegység és a Balaton-part között, négyhektáros területen fekvő Wellness Park Panzió apartmanjai szeretettel várják a pihenni, feltöltődni, kirándulni és sportolni vágyó vendégeket.

A Park mindössze 500 méterre található a Balaton parttól és Keszthelytől is csak 5km-re.

A 2006-ban épült Wellness Park ízlésesen berendezett szobákkal és családi apartmanokkal, kültéri medencével, szaunával, pezsgőfürdőkkel, tenisz-és petanque pályával, játszótérrel, étteremmel, rendezvénytermével és a kemping szolgáltatásaival nyújt kellemes felüdülést mindenkinek.

Wellness Park Gyenesdiás Wellness Park Gyenesdiás

A Wellness Park Panzió Gyenesdiás üdülőövezetében jó elhelyezkedésének, számos szolgáltatásának, barátságos és segítőkész személyzetének, rengeteg programjának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek családosok, fiatalok, középkorúak, és idősek körében egyaránt.

Kerékpárosok is előszeretettel érkeznek hozzánk, mivel a balatoni kerékpárút közvetlenül a Wellness Park Panzió mellett húzódik.
A Strand mindössze 900 méterre található az apartmanoktól, így egy könnyű sétával megközelíthető.

Az apartmanok mellett gondozott területen, igényes kialakítással kemping várja a lakókocsival vagy sátorral érkezőket.

Győződjenek meg személyesen Gyenesdiásés a Wellness Park Panzió és a kemping varázsáról!

Szeretettel várjuk Önöket!